Hello Mediator

Samenwerking Mediators

Interesse om ook een Hello Mediator® te worden? 

Persona Hello Mediator

 

Hello Mediator® is hét nationaal mediators collectief en is medio 2019 ontstaan vanuit de behoefte van de founder om samen te werken met andere mediators. Ons doel is om elkaar te versterken. De ene mediator is op juridisch vlak sterker en de ander op fiscaal of psychologisch vlak, om maar een paar voorbeelden te noemen. Doordat iedereen zijn eigen kwaliteit heeft, kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Op die manier kunnen wij samenwerken, van elkaar leren en groeien.

Wie zegt dat mediator zijn een eenzaam beroep is?

Als Hello Mediator® ben jij bereid om samen met de al aangesloten mediators te groeien. Alles wat je aandacht geeft groeit en hoe meer mensen aandacht geven, hoe sneller wij kunnen groeien. Jij bent een mens-mens en bent geïnteresseerd in wat jouw “collega’s” beweegt (OEN = Open En Nieuwsgierig). Jij bent een positief ingesteld mens en denkt graag mee in mogelijkheden (DIK = Denk In Kwaliteiten). Tevens sta jij voor kwaliteit en straal jij dit ook uit in alles wat jij doet.

 

Wat levert een lidmaatschap bij Hello Mediator® jou sowieso op?

  • Free publicity;
  • Social media;
  • Sparringpartners;
  • 4 x per jaar bijeenkomsten (intervisie +);
  • Korting op (bij)scholing;
  • Samen ondernemen en groeien.

Ben jij Full Certified ADR- of MfN- geregistreerd mediator? En heb jij een specialisatie afgerond? En heb jij tenminste twee jaar ervaring en/of +/- 15 zaken afgerond? En wil jij graag samenwerken? Neem dan eens contact met ons op via 085 060 1865.

 

Of vul het contactformulier in

Hello Mediator® worden? Meld je vandaag nog aan!

 

 

 

Wij werken samen met:

Wetboek van Sales