Hello Mediator

Samenwerking Mediators

Interesse om ook een Hello Mediator® te worden? 

 

Samenwerking Hello Mediator

Wat is Hello Mediator® ?

Hello Mediator® is hét nationaal mediators collectief en is medio 2019 ontstaan vanuit de behoefte van de founder om samen te werken met andere mediators. Ons doel is om elkaar te versterken. De ene mediator is op juridisch vlak sterker en de ander op fiscaal of psychologisch vlak, om maar een paar voorbeelden te noemen. Doordat iedereen zijn eigen kwaliteit heeft, kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Op die manier kunnen wij samenwerken, van elkaar leren en groeien.

 

Wie zegt dat mediator zijn een eenzaam beroep is?

 

De voordelen van samenwerking met Hello Mediator®

Bij Hello Mediator® heb je collega’s waar je samen mee kunt leren, kunt werken en groeien. Dit maakt je sterker, vergroot je zichtbaarheid en het vergroot je netwerk. Daarnaast hoef je niet iedere keer het wiel opnieuw uit te vinden. Dat hebben wij al voor je gedaan. In onze online omgeving speciaal voor de aangesloten mediators, vind je diverse formulieren die belangrijk zijn om een goede praktijk te kunnen voeren. Denk aan een mediationovereenkomst, een echtscheidingsconvenant gemeenschap van goederen en huwelijks voorwaarden, een ouderschapsplan, een vaststellingsovereenkomst ten behoeve van een arbeidsconflict, model beëindigingsovereenkomst, klanttevredenheidsformulier, een regieverklaring, maar ook tests die je door je cliënten kunt laten maken. Ook vind je hier Social Media Tools en links naar webinars. En er is nog zo veel meer.

Ben jij een mens-mens?

Als Hello Mediator® ben jij bereid om samen met de al aangesloten mediators te groeien. Alles wat je aandacht geeft groeit en hoe meer mensen aandacht geven, hoe sneller wij kunnen groeien. Jij bent een mens-mens en bent geïnteresseerd in wat jouw “collega’s” beweegt (OEN = Open En Nieuwsgierig). Jij bent een positief ingesteld mens en denkt graag mee in mogelijkheden (DIK = Denk In Kwaliteiten). Geven en nemen is bij jou in balans. Tevens sta jij voor kwaliteit en straal jij dit ook uit in alles wat jij doet.

Wat levert een lidmaatschap bij Hello Mediator® jou sowieso op?

  • Toegang tot een besloten gedeelte waar je diverse documenten kunt vinden t.b.v. jouw bedrijfsvoering
  • Zichtbaarheid op diverse social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn)
  • Workshops/webinars/trainingen
  • Samen ondernemen en groeien
  • Sparringpartners/collega’s
  • Socie App
  • ALV
  • Intervisie
  • PE-/CPD- punten

Dus…

Ben jij ADR, MfN- of RFEA geregistreerd mediator?

Heb jij een specialisatie afgerond?

Heb jij een goedlopende praktijk?

Ben je bereid te investeren?

En wil jij graag samenwerken?

Neem dan eens contact met ons op via 085 060 1865 of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Calendly.

Nu aanmelden!

Ben je overtuigd? Dan kun jij je natuurlijk ook gelijk aanmelden!

Wij werken samen met:

Wetboek van Sales Register Executeur

vindjezorgverlener

Chat met ons