Hello MediatorSamenwerking Mediators

Interesse om ook een Hello Mediator® te worden? 

Maak nu gelijk een gebruikersaccount aan en geniet de voordelen van samenwerking met collega-mediators! Wil je eerst meer informatie? Scroll dan verder!

Lees eerst onze Algemene Voorwaarden

LET OP! De gebruikersnaam dient alleen kleine letters te bevatten!

 

Ben je mediator en op zoek naar samenwerking? Lees dan onderstaande informatie zorgvuldig door en meld je vandaag nog aan!

 

Samenwerking Hello Mediator

Wie zijn wij?

Bij Hello Mediator® zijn inmiddels +/- 25 mediators met verschillende specialisaties door heel Nederland aangesloten! Wij zijn een landelijk dekkend Mediators Collectief, wat inhoudt dat wij samen werkensamen leren en samen groeien. Wij versterken elkaar. De ene mediator is goed op juridisch gebied, de ander meer op psychologisch gebied en weer een ander is sterk op fiscaal gebied. Het komt zelden voor dat één mediator alles in huis heeft.

 

Waarom scheidingsmediators en arbeidsmediators?

De combinatie van scheidingsmediators en arbeidsmediators maakt het cirkeltje rond. Als iemand mij vraagt of ik ook arbeidsmediations doe, dan verwijs ik naar een mediator binnen Hello Mediator®. En de aangesloten arbeidsmediators verwijzen door naar een scheidingsmediator binnen Hello Mediator® als zij de vraag krijgen of zij ook echtscheidingen doen. Mooie aanvulling op elkaar toch?

 

Samen leren

Daarnaast is er de mogelijkheid om samen trainingen te volgen. Deze trainingen kunnen (veelal) met korting gevolgd worden. Zo hebben wij een afspraak met AMV-opleidingen dat als een Hello Mediator® bij hen een opleiding volgt, zij 5% korting ontvangen op een opleiding en 10% korting op een training naar keuze. Tevens ontvang je 10% korting op trainingen bij Wetboek van Sales.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden tot het samen leren binnen de groep, want alleen al door eens samen te zitten en te sparren leer je ook al weer heel veel. Daarom organiseren wij één keer per 4 maanden een bijeenkomst. Wij beginnen dan om 10.00 uur met de intervisie, deze duurt tot 12.00 uur. Vervolgens lunchen wij met elkaar en om 13.00 uur hebben wij dan de Algemene Leden Vergadering. Deze duurt tot 15.00/15.30 uur vervolgens vangt het informele stuk aan, waarin netwerken met elkaar centraal staat. Alles op een laagdrempelige manier. Deze bijeenkomsten vinden iedere keer op een andere locatie in het land plaats zodat iedereen in de gelegenheid gesteld wordt om te kunnen komen. Je kunt je voor de verschillende delen apart aanmelden via de Socie App. Uiteraard krijg je voor deze dag intervisiepunten.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat het collectief jou nog meer te bieden heeft? Lees dan even verder… 

Er hebben zich momenteel zo’n 25 mediators bij ons aangesloten. Deze groep mediators zijn goed opgeleid op diverse gebieden en er valt veel van elkaar te leren. Onze mediators zijn mediators met hart voor de zaak, hebben empathisch vermogen, hebben humor, willen geven en nemen, durven zichzelf ook een spiegel voor te houden, zijn communicatief vaardig, zijn representatief en beheersen de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Tevens hebben zij de accreditatie familie of arbeid. De meeste scheidingsmediators hebben nog een specialisatie op het gebied van kinderen in scheiding en als dat niet het geval is, dan zijn zij bereid om hierin te investeren.

 

Geen leadgenerator

Hello Mediator® is een collectief voor gecertificeerde en geregistreerde ADR- én MfN- mediators. Omdat: Together we can do great things!

Ik wil het nog even expliciet benoemen: Hello Mediator® is geen leadgenerator. Hello Mediator® is een landelijk mediators collectief voor mediators die van elkaar willen leren, elkaar willen versterken en aanvullen waar nodig.

Daarnaast werken wij samen aan onze zichtbaarheid en groei en is het uiteindelijke doel om hiermee leads te gaan genereren, maar dit moet niet de hoofdmoot zijn om je bij ons aan te sluiten. Je zorgt zelf voor het krijgen van klandizie. En hoe meer blogs jij aanlevert, hoe meer aandacht jij, en Hello Mediator®, krijgt. En wat je aandacht geeft groeit.

Waarom een platform voor ADR- en MfN- geregistreerde en gecertificeerde mediators? Omdat wij allen hetzelfde doel voor ogen hebben namelijk; het zo goed en professioneel mogelijk bedienen van onze klanten. En of je een goede mediator bent zit hem niet in de naam van het register, maar wel in jouw werk- en levenservaring.

Daarom zijn bij Hello Mediator® mediators aangesloten die goed geschoold zijn en ervaring hebben in de functies van HRM, HR-adviseur, advocaat, pedagoog, jurist, zakelijke dienstverlening, etc. Door onze ervaringen en achtergronden samen te voegen in ons collectief, kunnen wij kwaliteit leveren aan onze klanten. Om onze krachten te benadrukken hebben wij hierover een korte film gemaakt.

 

Persona van een Hello Mediator®

Als Hello Mediator® ben jij bereid om samen met de al aangesloten mediators te groeien. Alles wat je aandacht geeft groeit en hoe meer mensen aandacht geven, hoe sneller wij (en jij!) kunnen groeien. Jij bent een mens-mens en bent geïnteresseerd in wat jouw “collega’s” beweegt.

Jij bent een positief ingesteld mens en denkt graag mee in mogelijkheden en je bent bereid tot het delen van blogs van jouw collega’s op onze social media kanalen (en doet dit ook). Tevens sta jij voor kwaliteit en straal jij dit ook uit in alles wat jij doet. Je bent representatief en bent bereid om te investeren in tijd en geld om zo jouw praktijk te laten groeien.

 

Jij kunt nu één van deze mediators worden en een mooie samenwerking aangaan met collega’s door heel Nederland!

Meld je nu aan! -> Mediator gebruikersaccount aanmaken – Hello Mediator

 

Word ook een Hello Mediator

Wat levert een lidmaatschap bij Hello Mediator® jou sowieso op en wat kost het?

  • Een netwerk van sparringpartners;
  • Eén keer per 3 maanden een meeting waar wij beginnen met een intervisie, vervolgens samen lunchen en ’s middags vergaderen of een gastspreker hebben;
  • Intervisiegroep, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht en je krijgt hier CPD/PE- punten voor, je dient je voor deze intervisiegroep aan te melden in de Socie App, hier staan de geplande data in de agenda;
  • Socie App een app waar je een overzicht kunt vinden in de agenda van de activiteiten de komende tijd en waar je contact kunt leggen met jouw collega’s om vragen te stellen;
  • Gratis downloads die jij als mediator nodig kunt hebben om je werk goed uit te kunnen voeren, je krijgt hiervoor inloggegevens;
  • Jouw eigen profielpagina met daarop een link naar jouw eigen website (Zilver);
  • Een onderscheidend collectief ten opzichte van jouw concurrenten (de éénpitters);
  • Je gebruikt het logo van Hello Mediator® op jouw website, in de handtekening van jouw mail met een backlink erachter naar de website van Hello Mediator®;
  • Op LinkedIn noem je Hello Mediator® bij jouw werkervaring;
  • Eigen regio, waardoor geen concurrentie van een andere Hello Mediator® (Zilver).

 

Als je (nog) geen geregistreerd mediator bent, maar je bent wel gecertificeerd en hebt de nodige opleiding(en) volbracht of bent hier mee bezig, dan kun je aansluiten als community lid (Brons). Je kunt dan begeleiding krijgen van ervaren mediators. Zo hoef jij niet opnieuw het wiel uit te vinden. Dat geldt voor het uitvoeren van de mediationtrajecten, maar ook bij het opzetten van jouw praktijk. Het is zo fijn als je hier met een collega over kunt sparren! Dat scheelt je uiteindelijk zoveel tijd. En tijd is geld.

Je kunt alleen een Zilver lidmaatschap aangaan op het moment dat je een geregistreerd mediator bent. MfN, ADR of RES.

 

De kosten

De genoemde bedragen op deze pagina zijn excl. Btw.

 

Aanmeldformulier

Aanmelden kan door het invullen van het onderstaande contactformulier of maak gelijk een gebruikersaccount aan. Bij het aanmelden voor een Zilver lidmaatschap wordt er binnen 5 werkdagen contact met jou opgenomen voor het maken van een afspraak om nader kennis met elkaar te maken. Tevens bespreken wij de Algemene Voorwaarden en welke regio er voor je vrij is. Geeft dit gesprek het gewenste resultaat, dan wordt de aanmeldprocedure verder in gang gezet.

Als je community lid (Brons) wil worden, kan je je ten allen tijde aanmelden! Bij het aanmaken van een account, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Lidmaatschappen bij Hello Mediator

Nu aanmelden!

Ben je overtuigd? Dan kun jij je natuurlijk ook gelijk aanmelden!

Wij werken samen met:

Wetboek van Sales Register Executeur

vindjezorgverlener

Chat met ons