Hello MediatorOver ons

Wij bieden diensten aan voor bedrijven, groepen en individuen

Bij Hello Mediator tref je op ieder gebied een specialist, door heel Nederland.

Iedere specialist is gekwalificeerd en geregistreerd ADR- of MfN-geregistreerd mediator. Dit houdt in dat zij aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen om hun beroep als mediator uit te mogen oefenen.

Onze mediators zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het gesprek tussen partijen die een verbintenis aan willen gaan of willen verbreken. Er dienen heldere afspraken gemaakt te worden voor nu en in de toekomst, zowel in praktische als in financiële zin. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst of een convenant.

Bij Hello Mediator kun je erop rekenen dat je:

 • Wordt begeleid van het begin tot het eind;
 • Beslissingen zelf neemt;
 • Altijd te maken heeft met een deskundige;
 • Doelgerichte en efficiënte ondersteuning krijgt;
 • Voordeliger uit bent dan via een advocaat;
 • Wordt begeleid door een onpartijdige en betrokken mediator;
 • Niet meer gesprekken voert dan nodig.

Onze mediators zijn gespecialiseerd in:

 • Familiemediation;
 • Scheidingsmediation;
 • Arbeidsmediation;
 • Zakelijke mediation.

Wij helpen mensen elkaar weer te begrijpen.

Dit doen wij door partijen met elkaar in gesprek te brengen en een ander licht op de situatie te schijnen. Hierdoor kan de communicatie tussen partijen worden verbeterd. Mediation is nagenoeg bij ieder geschil/conflict inzetbaar.

Geen slapeloze nachten meer.

Als je een conflict of een geschil met iemand hebt of je wilt gaan scheiden, dan kan dit voor slapeloze nachten zorgen. “Hoe zal dit aflopen? Hoe komt het financieel? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Kunnen wij dit probleem oplossen?” Allerlei vragen steken de kop op! Je kunt er slapeloze nachten van hebben/krijgen.

In Friesland hebben ze het volgende gezegde: “Pikerje net, it komt dochs oars”. Vrij vertaald: “Maak je geen zorgen, het zal toch anders zijn.” Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Onze mediators kunnen je helpen met het zoeken en het vinden van de antwoorden waar je naar op zoek bent. Zo hoef je uiteindelijk niet meer te piekeren en heb je geen slapeloze nachten meer! Want zeg nou zelf; die slapeloze nachten, die wil toch niemand?

Ons doel: een zonnige toekomst.

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen hun conflict op te lossen. Zodat zij weer lekker kunnen slapen en een zonnige toekomst tegemoet kunnen gaan.

Wie we zijn

We houden van wat we doen! Bemiddelen is waar wij ons voor inzetten en samen bundelen wij onze krachten, kennis en expertise zodat wij mensen van verschillende niveaus en met diverse problemen kunnen helpen. Van arbeidsmediation tot zakelijke mediation én scheidingsmediation… Geen uitdaging is ons te groot of te klein! En we doen onze uiterste best voor elke zaak die we op ons nemen.

Strategieën

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze strategieën precies af op jouw behoeften. Het maakt niet uit hoe je kwestie op dit moment is, we gaan met jou om de tafel zitten, luisteren naar jouw wensen en stellen een mediationovereenkomst en een plan van aanpak op dat speciaal op jou is afgestemd.

Waarom Hello Mediator?

Sleutel tot succes

Communicatie is de sleutel tot succes. Wij helpen jullie om weer met elkaar in gesprek te komen.

Ons team van experts

Jouw casus zal altijd door experts worden behandeld. Wij zetten de meest ervaren professionals voor u aan het werk.

Kwaliteit gegarandeerd

Hier vind je de ondersteuning die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw probleem wordt opgelost. Wij staan klaar om je te helpen met al jouw vragen.

Chat met ons