Hello MediatorPetra in ’t Veld

 

 

Als MfN en ADR register Mediator, met de accreditatie familie Mediation draag ik zorg voor de complete (echt)scheiding op een persoonlijke, betrokken wijze én met kennis van zaken

 

Ik ben Petra in ’t Veld van Treffend Mediation en ik begeleid jullie op zowel emotioneel, juridisch als financieel gebied, ik kan jullie helpen om op een respectvolle manier met elkaar in gesprek te gaan en om op een goede manier afscheid van elkaar te nemen. Wanneer het tussen partners niet meer lekker loopt, en het besluit genomen wordt om uit elkaar te gaan, breekt er een onzekere periode aan. Een emotionele periode, waarin veel moet worden geregeld. Afscheid als partners, want wanneer jullie samen kinderen hebben, zal je altijd met elkaar verbonden zijn, en is het belangrijk om samen als ouders wel op een goede manier door te kunnen.

 

Procedure echtscheiding

Het hebben van een vast aanspreekpunt tijdens de gehele procedure zorgt voor rust. Jullie maken de afspraken samen in onderling overleg, waardoor jullie dus niet beiden een eigen advocaat nodig hebben. De afspraken die tijdens het proces worden gemaakt worden vastgelegd in een convenant en eventueel een ouderschapsplan, ook wordt er een alimentatie berekening en een vermogensopstelling gemaakt, zo maken wij jullie persoonlijke situatie helder, inzichtelijk en transparant. De hele procedure handel ik voor jullie af.

 

De kinderen scheiden mee

Ook verzorg ik begeleiding voor kinderen, in de periode voor, tijdens en na de scheiding en wordt er een aantal keer per jaar het programma “de kinderen scheiden mee” (het zandkastelen programma) aangeboden in groepsverband. Mijn praktijk bevind zich in Arnhem.

Treffend Mediation begeleid ook conflicten op andere terreinen, maar bij Hello Mediator ben ik aangesloten als familie- en scheidingsmediator.

Meer weten? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier en dan plannen wij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

 

Neem contact op met Petra

 

 

Chat met ons