Hello MediatorNienke Pleket

 

 

Ik ben Nienke Pleket; MfN mediator, relatiecoach en stiefcoach. Wanneer het stug loopt, stroef loopt of stuk loopt in je relatie ben ik er om je te helpen.

 

Hoe kan ik jullie helpen?

Een scheiding is een heftige gebeurtenis. Ooit ging je trouwen uit liefde, met het idee voor altijd bij elkaar te blijven. Als blijkt dat het toch niet werkt, voor één van jullie of voor jullie beiden, dan is dat vaak heel verdrietig. Allerlei emoties spelen; verdriet, rouw, boosheid, schuldgevoel, rancune en misschien ook opluchting. En terwijl je nog middenin die achtbaan van emoties zit, moet je opeens allerlei zaken gaan regelen. Voor veel mensen is dit overweldigend.

Het is dan heel fijn als er iemand naast jullie staat, die niet alleen kan helpen met alle praktische zaken, maar ook aandacht heeft voor de emoties die er bij en tussen jullie spelen.

Bij de mediator regel je het sámen. We gaan echt in gesprek en nemen de tijd om de scheiding te regelen op een manier die voor jullie beiden zo goed mogelijk voelt en werkt. En nog belangrijker: die ervoor zorgt dat jullie hierna als ouders een relatie hebben waar de kinderen zoveel mogelijk baat bij hebben.

 

Wie ben ik?

In 1977 ben ik geboren in Purmerend. In 1982 overleed mijn moeder en woonde ik alleen met mijn vader en zusje. Twee jaar later hertrouwde mijn vader en kreeg ik een stiefmoeder.

Nu ben ik zelf ook stiefmoeder. Nadat de vader van mijn tweeling en ik uit elkaar gingen, kreeg ik een relatie met Harm. Hij had ook al een dochter. En toen kregen we samen nog een kleintje. Samengesteld gezin, stiefmoeder, stiefvader, kinderen, stiefkind, halfbroertje, exen… we hebben alles. En het werkt nog ook! Over het algemeen dan, soms loopt het ook even helemaal niet. Met praten, respect en begrip voor elkaar hebben, komen we altijd wel weer terug op het juiste spoor.

 

Hoe kwam mijn bedrijf tot stand?

Ik heb Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd in Groningen, waarna ik de wereld van het marktonderzoek instapte. Steeds op zoek naar de wensen en behoeften van mensen. Daarna wilde ik al die kennis omzetten naar actie en werkte ik in de communicatie en marketing. Na een grote reorganisatie bij het bedrijf waar ik werkte, stond ik opeens op straat. Na de eerste periode van paniek, boosheid en rouw, was er ruimte. Ruimte om te bedenken wat ik nu wilde gaan doen, wat echt bij me past.

En zo kwam ik op het idee van Relatiewerk Zeewolde. Een plek waar je heen kan als je relatie schuurt, stroef loopt of stuk loopt. Als huidige partners, ex-partners of nieuwe partners, maar ook als je relatie met een familielid stroef loopt of met een collega. Ik kan je helpen!

 

Review van een klant:

Helaas gebruik moeten maken van een mediator voor de scheiding. De scheiding was snel rond mede door het snelle werken van de mediator. Ik kijk terug op een zware periode maar wel eentje waar ik goede hulp bij heb gehad. Zeker een aanrader!

 

Wil je weten hoe ik jullie kan helpen met jullie specifieke situatie? Ik nodig je van harte uit om een kennismakingsgesprek te plannen. Deze is vrijblijvend en gratis. Zo kunnen we elkaar leren kennen, kun je uitleggen wat de situatie is waarbij je hulp nodig hebt en kan ik uitleggen hoe ik kan helpen.

 

Neem contact op met Nienke

Chat met ons