Hello MediatorMonique Soeter

 

Ik zie communicatie als een proces met deelnemers. Wanneer die deelnemers allebei andere verwachtingen en overtuigingen hebben en wederzijds begrip ver te zoeken is en pijn overheerst….dan kan het bijzonder lastig zijn om elkaar nog te vinden, laat staan weer op 1 lijn te komen.

Mijn naam is Monique Soeter. Samen met mijn man en inmiddels nog 1 inwonende dochter woon ik in Ulft, aan de Strang.  Uit ervaring weet ik dat communicatie een hele uitdaging kan zijn!

Wanneer je op een punt beland bent dat het samen niet meer lukt en je uit elkaar wilt, hoe doe je dat dan?

Op dat moment ben ik er graag voor jullie met mijn scheidingspraktijk LOS Scheidingsbegeleiding & Mediation welke zich bevindt in de Achterhoek, hartje Terborg.

 

Verwijten naar wensen vertalen en daarnaast beiden weer gehoord, gezien en erkend worden. In je kracht komen. Begrijp me niet verkeerd, mediation is geen therapie! Het is to the point, de vaart erin, en vol focus. Juist door tijd te geven aan dat wat aan de weg zit kunnen we daarna verder met het doel van de mediation, een goede oplossing voor jullie allebei. Om bij te mogen dragen in dat proces vind ik geweldig. Daarvoor doe ik het!

 

Neem contact op met Monique

Chat met ons