Hello MediatorMarc Falger

 

 

Wat is er nodig wanneer je als partners niet samen verder wilt, maar er wel voor de kinderen wil blijven zijn?

Dat goed begeleiden, dat is waar ik me voor inzet.

 

Ik ben Marc Falger. Sinds 2021 is mijn  praktijk voor echtscheidingsmediationFalger-Mediation, gevestigd in Utrecht. Ik ben MfN gecertificeerd en gespecialiseerd in scheidingen en andere familiezaken.

 

Afspraken maken

Bij scheidingen moeten er natuurlijk afspraken worden gemaakt over de kinderen en over zakelijke onderwerpen. Om dit met de juiste aandacht te kunnen doen, blijkt het vaak nodig om eerst stil te staan bij wat er eventueel nog tussen jullie instaat. Als jullie deze drempel over zijn, is het daarna beter mogelijk om ‘los’ van de emoties de zakelijke kanten van de scheiding te bespreken en hierover afspraken te maken.

 

Praktische en zakelijke kanten regelen

Om de scheiding verder goed te regelen is het belangrijk dat ook de praktische en zakelijke kanten goed worden geregeld. Ik sta jullie graag bij met gespecialiseerde kennis van alimentatie, zorgplicht, boedelscheiding, huwelijkse voorwaarwaarden en pensioenen.

 

Onverwerkte emoties

Wanneer de partnerrelatie tussen jullie niet goed is afgesloten en er op dit punt emoties onverwerkt blijven, dan is dat vaak een bron van conflicten in de toekomst. En die kunnen lelijk in de weg zitten bij de samenwerking, als die nodig is voor de verdere begeleiding van jullie kinderen.

In deze eerste fase van de mediation is het mogelijk dat we de gesprekken met twee mediators doen. Dan laat ik me bijstaan door mijn partner, een ervaren vrouwelijke mediator, zodat er maximaal evenwicht in het gesprek ontstaat.

 

Wil je meer informatie over hoe ik jullie kan helpen, neem dan contact met me op.

 

Neem contact op met Marc

 

 

Chat met ons