Hello MediatorLarissa Frank

 

‘De kracht van ieder mens is uniek. Vrijwel iedereen is zelf in staat om, onder begeleiding, zijn eigen conflict op te lossen. Mensen helpen om zélf tot een goede oplossing te komen van een geschil is mijn drijfveer’.

 

Mijn naam is Larissa Frank, registermediator MfN, gecertificeerd arbeidsmediator en eigenaar van Larissa Frank Mediation.

Al sinds mijn jeugd heb ik een fascinatie voor de mens achter een kwestie. Ik studeerde klinische psychologie in Nijmegen en voltooide een opleiding in consultancy & change bij het SIOO en een executive MBA in Rotterdam. Tot 2020 werkte ik binnen de management consultancy en gezondheidszorg op het gebied van verandermanagement en procesbeheer. Vanuit verschillende rollen: als organisatieadviseur, interim (programma)manager en bestuursadviseur. Binnen complexe organisaties als ziekenhuizen, in de ouderenzorg, de GGZ, verzekeraar en zorgkantoren.

In 2020 startte ik als zelfstandig management consultant en vervolgens als registermediator MfN. Als mediator ben ik voornamelijk actief op de volgende gebieden: conflicten tussen werkgever-werknemer, samenwerkingskwesties en conflicten in de gezondheidszorg (zoals kwesties binnen maatschappen en tussen zorgverleners). Als vrijwilliger ben ik actief in een Geschillencollege. Om mijn kennis en ervaring te delen en inhoudelijke casussen op te pakken.

Wat mij typeert als persoon? Ik luister met aandacht, breng structuur en beweging, denk in mogelijkheden. Ik hou ook van uitdagende wandelingen en genieten van mooie momenten, zoals van een verse bos bloemen en een verfrissend witbier van de tap.

Namens Hello Mediator® ben ik werkzaam als arbeidsmediator in Gelderland. Voor mediation bij arbeidsconflicten, reïntegratie en samenwerkingskwesties. Ik werk volgens de werkwijze zoals vastgelegd in het mediationreglement en de gedragsregels voor de MfN-registermediator.

Meer horen? Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Ik kom graag met u in contact.

 

Neem contact op met Larissa

 

Chat met ons