Hello MediatorWorkshop Dynamieken Ontrafeld Aan De Mediationtafel

Dynamieken Ontrafeld Aan De Mediationtafel

Workshop ‘Dynamieken Ontrafeld Aan De Mediationtafel’

Op woensdag 7 juli organiseren wij van 19.00 – 21.30 uur, voor het eerst een workshop via Zoom in samenwerking met Mayke Smit. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk! Je kunt je opgeven via het contactformulier onderaan deze pagina. De kosten voor de workshop bedragen € 30,- p.p. Neem een introducé mee en ontvang korting voor jou en jouw introducé!  PE- punten worden aangevraagd.

 

‘Dynamieken ontrafeld aan de mediationtafel – inzicht in systemische patronen binnen relaties en conflicten’ een kennismakingsworkshop systemisch werken voor mediators

Georganiseerd door Hello Mediator®, d.d. 7 juli 2021, 19.00 – 21.30 uur online via Zoom

In de interactieve kennismakingsworkshop ‘Dynamieken ontrafeld aan de mediationtafel’ neemt Mayke Smit je mee in de beginselen van Systemisch werk en de werking van systemische patronen in interactie tussen mensen in relaties en conflicten. Zij laat jou als professional met een systemische bril kijken met als doel te komen tot duurzame oplossingen. Mayke maakt gebruik van (tafel)opstellingen om het proces van interacties in beeld te brengen. Tijdens de workshop kunnen vragen uit de praktijk worden gesteld en zullen deelnemers met elkaar gaan sparren naar aanleiding van enkele systemische vragen. Een mooie interactie waarin je sneller tot de kern zal komen dan je misschien wel gewend bent.

Durf jij het aan? Geef je dan nu op via onderstaand formulier!

Geen interesse in de workshop, maar wel in een samenwerking met Hello Mediator®? Klik dan hier.

 

Wie is Mayke Smit?

Mayke Smit Auteur en Trainer Dynamieken Ontrafeld Aan De MediationtafelOorspronkelijk opgeleid en werkzaam als jurist, is Mayke Smit (1968) al vele jaren een zelfstandig trainer en coach werkend vanuit het gedachtengoed van systemisch werk, waarin zij meerdere opleidingen volgde. Ze begeleidt professionals in hun persoonlijke groei en teams in transformatieprocessen.

Mayke heeft tijdens het schrijven van haar debuut Los (2014) – een roman over echtscheidingsverwerking – een programma ontwikkeld voor scheidingsverwerking. Zij is erkend intervisiebegeleider voor advocaten en mediators en geeft trainingen ‘systemisch werken voor mediators’. De kennis en ervaring die zij daarin deelt, heeft zij in het boek Dynamieken ontrafeld aan de mediationtafel beschreven (2020).

 

Inschrijven voor deze workshop kan niet meer.

 

Chat met ons