Hello Mediator

Tineke Kool

 

 

Ik ben Tineke Kool van Eemland Mediation in Amersfoort en Leusden. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van echtscheiding en familie mediation. Ik werk voor de Rechtbank Midden Nederland als Rechtbankmediator en in de functie van Bijzondere Curator in Jeugdzaken. Ik ben docent, trainer & verbonden aan Mediation opleidingsinstituut Medling en Logavak.

 

Tactvolle aanpak en doortastend op respectvolle wijze

Ook ben ik adviseur in het scheidingsteam van Ouders Online. Men zegt over mij dat ik een warme persoonlijkheid heb, inlevingsvermogen en integer ben. Ik ben in staat de communicatie tussen mensen dusdanig te begeleiden dat belangen zorgvuldig en respectvol uitgesproken worden en ieder zich gehoord kan voelen. Mijn aanpak is tactvol en doortastend op respectvolle wijze.

Verder ben ik ook opgeleid en ervaren in diverse benaderingen van mediation en methodieken en werk steevast vanuit de basisprincipes van mediation: vrijwilligheid, vertrouwelijkheid en neutraliteit.

 

Studies, Masterclasses en Specialisaties

Mijn studie Psychologie, vele door mij gevolgde masterclasses en specialisaties op juridisch, fiscaal, financieel, en gedragskundig gebied plus mijn opleiding tot Bijzondere Curator in Jeugdzaken bieden mij een gedegen basis. Kinderen komen bij mij steevast op de eerste plaats, zowel als in mijn taak als Bijzondere Curator als in mijn functie van Mediator.

 

Samengestelde gezinnen

Ik werk ook als coach met samengestelde gezinnen en met de bij het gezin betrokken familieleden. Om deze bijzondere dynamiek te kunnen begrijpen moet je bijna zelf een stiefgezin hebben of hebben gehad. Ik beheer de kennis als ervaringsdeskundige op alle vlakken.

Meer weten? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier en dan plannen wij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

 

Neem contact op met Tineke

 

Chat met ons