Hello Mediator

Noortje Schuddebeurs

Noortje Schuddebeurs Scheidingsmediator Regio De Achterhoek e.o.

 

Ik ben Noortje Schuddebeurs (1978). Ik ben geboren en getogen in het Westen van het land en geworteld in het Oosten. Ik ben Mfn registermediator, trainer en coach. Als mediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen of relatiebreuken. Daarnaast ben ik SCHIP behandelaar en begeleid (ex)partners die in een vechtscheiding zijn beland of dreigen te belanden. Ik werk vanuit mijn bedrijf Over de IJssel Mediation, Training en Coaching in Zutphen en de Achterhoek.

 

Er is niets zo complex als uit elkaar gaan

Een relatie verbreken is enorm complex. Je hele leven lijkt te schudden op zijn grondvesten. Het lijkt of even alles op zijn kop staat. Uit elkaar gaan betekent samen moeten werken op een moment dat je mogelijk even helemaal niet samen wilt werken.

Zeker als jullie samen kinderen hebben, staan jullie voor een opgave. Of je wilt of niet, jullie blijven altijd samen ouders. Hoe zorgen jullie dat jullie partners blijven in ouderschap en dat de kinderen van jullie beiden kunnen leren en houden?

Ondanks alle emoties, hebben jullie de taak om afspraken te maken over verschillende dingen in jullie leven. Want een scheiding raakt van alles: je (t)huis, gezin en kinderen, vrienden, spullen, familie én je hart.

 

Scheiden is afscheid nemen en opnieuw beginnen.

 

Mediation: hulp bij afscheid nemen en opnieuw beginnen

Mediation bij relatiebreuken richt zich op het oude op een goede manier afronden zodat er ruimte ontstaat om op een positieve manier verder te kunnen gaan. Tijdens de mediationgesprekken sta ik met jullie stil bij de dingen die geregeld moeten worden met jullie hoofd én hart.  Jullie maken samen afspraken over onderwerpen zoals wat er met het huis gebeurt, wie welk bedrag bijdraagt en wanneer de kinderen bij ieder van jullie komen. Tegelijk is er aandacht voor emotionele onderwerpen, omdat die in de weg kunnen staan om goede afspraken te maken.

Mijn rol is om met jullie ruimte te creëren om naar elkaar te luisteren, elkaar te begrijpen en samen te puzzelen welke afspraken recht doen aan jullie en jullie kinderen.

Een succesvolle mediation is een mediation waarbij jullie afspraken hebben gemaakt die de toekomst aankunnen.

 

Neem contact op met Noortje

 

 

 

 

Chat met ons