Hello Mediator

Lida Zoelman

Lida Zoelman Scheidingsmediator Groningen

 

Ik ben Lida Zoelman, en ik woon in het mooie Westerwolde in de provincie Groningen. Hier ben ik reeds vele jaren werkzaam als mediator, maar ook als KIES-coach en Kindbehartiger.

Samen om Tafel is, als neutrale bemiddelaar, in staat ook jouw moeilijke situatie van scheiden te begeleiden. Letterlijk “Samen om Tafel” leidt tot een waardig en waardevol afscheid. Op deze manier voorkom je  lange, dure juridische procedures en nare ruzies vol pijnlijke emoties. Zo’n situatie kent alleen verliezers. Dat wil niemand.

Voor mij is een scheidingstraject pas geslaagd als, zeker wanneer er ook kinderen bij zijn betrokken, de ouders samen (weer) goede afspraken kunnen maken, en er emotioneel weer voor de kinderen kunnen zijn. Weer samen door één deur, elkaar het beste gunnen, èn elkaar  ook het ouderschap  (weer) gunnen.

Mijn grootste kracht ligt dan ook op het emotionele vlak en het weer vlot trekken van de communicatie. Hiervoor maak ik gebruik van allerlei tools uit mijn gereedschapskist.

Ik heb ruime ervaring ook met gezinnen waar een beperking in het spel is. Ook wanneer een scheiding al langer is geleden, en de communicatie alleen maar bergafwaarts gaat, heb ik als SCHIP-mediator de kennis om ook hier iets in te kunnen betekenen.

Als KIES-coach en Kindbehartiger heb ik een contract met alle gemeenten in de provincie Groningen, waardoor de kosten worden vergoed voor kinderen die betrokken zijn of geweest zijn bij een scheiding. Mijn hart ligt bij de kinderen, daarom vind ik het superfijn gezinnen bij/na  het moeilijke proces van scheiden te begeleiden. Kinderen mogen nooit de dupe worden als het aan mij ligt. Vandaar ook de combi mediator en KIES-coach/kindbehartiger. Bij Hello Mediator ben ik aangesloten als scheidingsmediator.

 

Neem contact op met Lida