Hello Mediator

Joost Beekers

 

Vrijwel iedere brand is te blussen met een kopje water. Als je er maar vroeg genoeg bij bent.

 

Mijn naam is Joost Beekers , ervaren MfN en ADR register Mediator en Advocaat

Ik werk landelijk en mag gebruik maken van mediationlocaties door heel Nederland. Eén daarvan is mijn kantoor aan huis, centraal in Nederland, in een landelijke omgeving, waar je in alle rust kunt mediaten. Voor Hello Mediator ben ik beschikbaar voor de provincie Overijssel.

 

Waarom Mediation?

Mijn achtergrond ligt in de advocatuur. Sinds 1995 doe ik ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Als advocaat heb ik vaak te maken met metersdikke dossiers. Na jarenlang procederen kom je dan op zitting bij de rechter. Vaak wordt er dan geschikt. En zo’n deal past veelal op één A-4tje. Ik dacht: kan dat niet sneller?

Hoe? Via mediation. Mediation is een andere en vaak snellere weg, waarbij je zelf aan het stuur blijft.

Daarom ben ik mediator geworden, naast advocaat. Ik procedeer als het nodig is. Ik bemiddel als het kan.

 

Aandachtgebieden

Voor bedrijven verzorg ik Arbeidsmediation, OR mediation en zakelijke mediations. Bij zakelijke mediation bemiddel ik onder meer bij bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging, geschillen tussen Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen, leveringsperikelen of conflicten met de bank. Voor particulieren verzorg ik Arbeidsmediation en Nalatenschapsmediation.

 

Kompas

Ik heb een goed ontwikkeld kompas voor wat er in een ander omgaat en speelt. Dit maakt mij een kompas voor de ander. Ik bied richting en houvast. Mensen zeggen dat ze zich bij mij op hun gemak voelen, ze vertrouwen mij.

Door rust en empathie uit te stralen schep ik een veilig klimaat. Voor de werkgever betekent dit dat hij zijn kaarten en dus zijn belangen op tafel durft te leggen. Voor de werknemer betekent het dat hij zich gezien en begrepen voelt. Mijn kwaliteit is om de balans aan tafel te behouden.

Met de juiste vragen haal ik de dieper liggende belangen boven water. Zowel van u als van de andere partij. De zaken dus waar het u écht om gaat. Zo begeleid ik partijen naar een ‘out of de box’ oplossing. Een échte oplossing voor uw probleem, meer dan alleen een ‘deal’.

 

Neem contact op met Joost

 

Chat met ons