Hello Mediator

Jolanda en Wouter Kap

Jolanda en Wouter Kap

 

Wij zijn Jolanda en Wouter Kap wij begeleiden mensen bij hun scheiding van A tot Z. Samen gaan wij aan tafel met ouders die al gescheiden zijn. Wij onderscheiden ons doordat wij alle gesprekken en onze praktijk (Praktijk Kap) samen voeren. Er zijn altijd twee specialisten aan tafel én je betaalt een normaal tarief. Zijn jullie al langer gescheiden en praten jullie als ouders niet meer met elkaar? Wij bemiddelen graag tussen jullie om meer rust in de situatie te brengen, wat heel belangrijk voor jullie kinderen is.

Wij stellen ons eerst even voor. Wij zijn Wouter en Jolanda Kap, veertigers, gescheiden, ouders en bonusouders. Allebei hebben we een scheiding meegemaakt en maken dagelijks in ons nieuwe samengestelde gezin mee hoe belangrijk het is om dat ‘goed’ te doen. Scheiden is geen rekensommetje dat voor iedereen hetzelfde is, iedere situatie is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen en belangen. En als jullie kinderen hebben staan de belangen van de kinderen voorop.

Wij zijn samen onze praktijk gestart omdat wij weten hoe belangrijk het is om het ‘goed’ te regelen. En wat voor de één goed is wil niet zeggen dat het voor de ander ook goed is. Wij leveren maatwerk op ieder vlak. Naast dat wij alle gesprekken samen voeren is Jolanda ook mediator én scheidingsspecialist. Dat wil zeggen dat wij niet alleen tussen jullie bemiddelen maar ook financieel en fiscaal advies geven. Denk bijvoorbeeld aan belastingtoeslagen, fiscale kortingen maar ook kijken wij mee wat er mogelijk is op hypotheek gebied. Wij gaan voor jullie uitrekenen wat je per maand overhoudt om te besteden. Zo weet je écht waar je aan toe bent om weer een nieuw leven op te bouwen.

Wil je meer over ons weten, vul dan het onderstaande contactformulier in. Je mag ons ook altijd even bellen op 078-785 85 59 je krijgt dan Jolanda aan de lijn. Als Jolanda niet opneemt zijn we waarschijnlijk in gesprek, aarzel niet om een bericht achter te laten.

 

Neem contact op met Jolanda en Wouter

 

Chat met ons