Hello Mediator

Jan Tukkers

Jan Tukkers arbeidsmediator provincie Overijssel

 

Mijn naam is Jan Tukkers, 56 jaar en woonachtig in Oldemarkt in de Kop van Overijssel. Ik werk mijn hele leven al in het domein van Human Resource Management (HRM). Zo heb ik bij meerdere overheidsorganisaties gewerkt in functies als Hoofd HRM en senior HR-adviseur. Ik kwam regelmatig in aanraking met conflicten op de werkvloer; conflicten tussen leidinggevende en medewerker, tussen collega’s, conflicten binnen teams en conflicten met de werkgever. Ik heb mijn bijdrage mogen leveren aan oplossingen bij veel van deze conflicten. Dit heeft bij mij het enthousiasme voor mediation doen aanwakkeren.

Het succes van mediation wordt door meerdere factoren bepaald, waaronder de mediator als persoon. Wie ben ik en wat mag u van mij verwachten? Mijn kracht ligt in het goed kunnen luisteren naar mensen. Daarbij gaat het niet alleen om horen wat er wordt gezegd, maar ook om te begrijpen waarom iets wordt gezegd en welke belangen daarachter zitten. De mensen die met mij werken en gewerkt hebben geven aan dat respect voor de ander en integriteit als norm belangrijke eigenschappen zijn, eigenschappen die ik (volgens hen) bezit. Het is vertrouwd en veilig om uw verhaal bij mij neer te leggen. Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig, een belangrijk gegeven voor een succesvolle mediation. Daarnaast mag u van mij een eerlijke en transparante communicatie verwachten waarbij ik u, als het nodig is, een spiegel zal voorhouden.

“Ik ben ADR geregistreerd arbeidsmediator waarbij ik mijn expertise als HR-specialist inbreng”.

Wat onderscheidt mij van andere mediators? Ik beschik over een breed netwerk waarbij ik kan putten uit verschillende expertises. Daarnaast helpt ruim 30 jaar ervaring als HR-specialist in het begrijpen van mensen en organisaties. Mijn kracht ligt in het begrijpen wat mensen drijft en raakt en dit weten om te buigen in belangen. Daarbij ben ik altijd op zoek naar de diepere achtergrond achter het verhaal. Dit vanuit mijn motto:

“Conflicten met een ander tonen de conflicten binnen jezelf”.

Op deze manier help ik partijen om tot een oplossing te komen die zij beiden omarmen en wensen.

Meer weten? Bezoek mijn website of volg mij via mijn social media kanalen: LinkedIn en Facebook.

 

Neem contact op met Jan