Hello Mediator

Inge Verschuur

Inge Verschuur Scheidingsmediator Bussum e.o.

 

Ik ben Inge Verschuur, geboren in 1969 als kind van een beroepsmilitair en een echte Friezin. Ik heb mijn tienertijd doorgebracht in Leeuwarden, nadat ik op mijn twaalfde terug kwam uit het buitenland. Ook al woon ik sinds 2000 in ’t Gooi, Friesland blijft mijn ‘ thús’. ’t Gooi heeft echter heel veel natuur, waaronder bos, alwaar je mij bijna dagelijks met mijn hond kan aantreffen. Ik kom tot rust in de natuur. Dus ook een picknick met mooi weer, is mij niet vreemd.

 

Persoonlijke ervaring

Uit persoonlijke ervaring weet ik, dat uit elkaar gaan, een emotionele roller coaster is. In deze fase van een mensenleven is begeleiding echt geen overbodige luxe. Alleen wanneer je in gesprek gaat, kan je een oud boek sluiten en een nieuw boek (levensverhaal) schrijven. En dat is voor mij ook de reden geweest, dat ik mijn carrière heb omgegooid en in 2011 als scheidingsbemiddelaar ben gaan werken. En dat werk past zo goed bij mij, dat ik de opleiding tot register mediator ben gaan doen en ik mij sinds 2014 register mediator mag noemen.

 

Waarom kiezen stellen mij?

80% van mijn klanten komt op doorverwijzing van oud klanten. Waarom? Omdat ik niet oordeel, een werkende structuur bied en veel voorbeelden kan geven, hoe andere stellen omgaan met deze situatie. Ik begeleid gemiddeld 50 stellen per jaar waarvan 80% van de stellen kinderen heeft, of senioren zijn. Zij hebben gewoonweg extra structuur nodig om in gesprek te blijven, maar ook om goede en duidelijke afspraken te kunnen maken. Ik begeleid hen van chaos naar structuur.

 

Ik doe dit werk met passie, omdat ik stellen kan helpen om in tijden van chaos, structuur en overzicht te krijgen. Alleen zo kan je toekomstbestendige afspraken maken! En daarbij help ik graag.

 

Neem contact op met Inge

Chat met ons