Hello Mediator

Henk Meijer

Henk Meijer Arbeidsmediator Friesland

 

 

Ik ben Henk Meijer, ervaren MfN en ADR register Mediator, Vertrouwenspersoon en woonachtig in Noord-Holland. Mijn belangrijkste doel bij een mediation is om te komen tot een goede oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. En bij voorkeur op een manier waardoor de verstandhouding tussen de partijen verbetert.

Met mijn echtgenote Sandra (ook mediator en vertrouwenspersoon) heb ik drie dochters en inmiddels vijf kleinkinderen. In mijn werkzame leven heb ik veel gereisd en gewerkt in het buitenland. Met mijn gezin heb ik vijftien jaar in Spanje gewoond en voor kortere periodes in Sydney, Hong Kong, Dubai en Sint Petersburg. Ik heb zelfs als geboren Amsterdammer een heel jaar prettig in Rotterdam gewoond. Niet in elke job reisde mijn gezin mee, maar hoe lastig dat soms ook was: we hebben onze kinderen een goede, stabiele basis kunnen meegeven.

Als ik mag werken met mensen uit organisaties met verschillende achtergronden of culturen voel ik mij als een vis in het water.

Vraag je mensen die mij kennen om mij te beschrijven, dan hoor je steevast terug dat communicatie mij in het bloed zit en dat ik beschik over een gezonde dosis humor. En dat klopt precies. Intermenselijke relaties intrigeren mij. Dat was de reden dat ik de opleiding tot mediator heb gevolgd en me ben gaan specialiseren in familieconflicten en echtscheidingen, zakelijke mediation, arbeidsmediation en conflictbeheersing. Bij Hello Mediator ben ik aangesloten als zakelijk mediator voor de provincie Noord Holland.

Vanuit mijn vorige banen is er een directe link met arbeidsmediation, conflictbeheersing en vertrouwenspersoon. Als ik met jou en de andere partij aan tafel zit, zal je snel merken dat ik de emoties en belangen van alle partijen goed begrijp en me tot het uiterste zal inspannen om te komen tot een voor beide partijen goede oplossing.

 

Neem contact op met Henk