Hello Mediator

Floris Heuyerjans

Floris Heuyerjans scheidingsmediator Purmerend e.o.

 

Ik ben Floris Heuyerjans en sinds 2010 werkzaam als zelfstandig scheidingsmediator. In deze afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van stellen bij hun scheiding. Een scheiding is een enorm ingrijpende gebeurtenis in jullie leven en dat van jullie kinderen, waarbij het belangrijk is om de juiste zaken te bespreken en helder vast te leggen. Tijdens een scheiding word je geconfronteerd met emoties, maar ook met heel veel praktische dingen die op dat moment ook goed geregeld moeten worden. Het is daarom prettig als je dan rust kunt vinden bij een onafhankelijke derde partij die actief met jullie meedenkt.

Voordat ik heb besloten om scheidingsbemiddelaar te worden, ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in de bank- en verzekeringswereld. Gedurende deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd over financiële dienstverlening, management en coaching. Deze opgedane kennis en vaardigheden komen mij nog steeds van pas in mijn werk als mediator. Inmiddels heb ik al vele situaties voorbij zien komen. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en dat maakt het werk voor mij uitdagend.

Mediation met een luisterend oor

Tijdens onze gesprekken ben ik niet alleen jullie adviseur, maar bied ik ook een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat alle partijen naar elkaar blijven luisteren, alleen op die manier kunnen er afspraken gemaakt worden.

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jullie je niet alleen laten leiden door emoties, maar ook rationele beslissingen nemen.

Deze beslissingen hebben immers grote invloed op jullie toekomst en die van jullie kinderen. In de praktijk blijkt dat het vrijwel altijd mogelijk is om uiteindelijk te komen tot duidelijke afspraken waarin beide partijen zich kunnen vinden.

 

Certificeringen

Ik ben zowel MfN als ADR Registermediator met Familie accreditatie daarnaast ook als High Trust kantoor aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand.

 

Referenties

Mocht je willen weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren. Klik dan op onderstaande widget.

Klanten vertellen Floris Heuyerjans

Neem contact op met Floris

 

 

Chat met ons