Hello Mediator

Diana van Beurden

Diana van Beurden scheidingsmediator regio Utrecht e.o.

 

Mijn naam is Diana van Beurden (1970) en mediator bij Het Loket Voor Scheiden. Als Hello Mediator ben ik actief in de regio Nieuw Vennep en omgeving. Van huis uit ben ik jurist en heb in de eerste jaren in hoofdzaak in de rechtspraak gewerkt. Sinds 2011 ben ik MfN gecertificeerd mediator en sinds 2014 ook gecertificeerd familiemediator. Ik werk op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.

Begin 2015 heb ik al mijn zekerheden achter me gelaten door mijn werk als jurist vaarwel te zeggen en fulltime als echtscheidingsmediator aan de slag te gaan. Daarnaast ben ik op vrijwillige basis actief als buurtbemiddelaar in de gemeente Haarlemmermeer.

Scheiden doe je niet zomaar

Naast de emotionele aspecten die er bij een scheiding komen kijken, zijn er ook veel praktische zaken waar je samen afspraken over moet maken. Denk aan zaken als de verdeling van het huis, de inboedel, huisdieren en het betalen van alimentatie. Samen stellen we het (echtscheidings)convenant en eventueel ouderschapsplan op, en dienen we de scheiding in. Vanzelfsprekend help ik jullie tijdens het hele proces. In goed overleg, stap voor stap.

Uit elkaar gaan is best moeilijk. Dat staat buiten kijf, als mediator zie ik dat dagelijks. Als je dan toch uit elkaar gaat, waarom niet kiezen voor de makkelijkste, prettigste en snelste manier? Als echtscheidingsmediator help ik jullie van A tot en met Z. Stap voor stap. Van open, constructief communiceren tot het maken van toekomstbestendige afspraken en de volledige juridische afwikkeling.

Houd de regie van jullie scheiding in eigen hand, voorkom dat de rechter uiteindelijk beslist. Over jullie lot en/of dat van je kinderen. Want dat wil eigenlijk niemand, toch?

 

Neem contact op met Diana

Chat met ons