Hello Mediator

Charlotte te Pas

Charlotte te Pas Familiemediator Veenendaal e.o.

 

Ik ben Charlotte te Pas en ik ben werkzaam bij Te Pas Legal. Als begeleider in jouw proces, kan ik helpen. Daar, waar je geen uitweg ziet, of je hulp kunt gebruiken, kan ik je zicht geven.

 

Kennis en communicatie kan voor begrip zorgen

Als familiemediator kan ik jullie begeleiden in het scheidingsproces, of een aanverwant probleem. Als afgestudeerd jurist in Nederlands Recht en ervaren arbeidsrechtjurist, ken ik de juridische facetten maar al te goed. Dit kan enorm van pas komen. In de door mij gevolgde geaccrediteerde opleidingen bij AMV voor het vak als mediator, zie je deze terug. Wat ik hier echter vooral geleerd heb, is open staan voor wat er werkelijk speelt bij beide partijen. Door dit terug te leggen en de diepte in te gaan, hoeft het proces niet alleen vervelend te zijn. Een stuk kennis en communicatie, kan voor begrip zorgen. Soms zijn er kinderen bij betrokken. Dit zorgt ervoor dat je als ouders met elkaar verder moet. Het afdichten van een partnerrelatie kan voor de één al een afgesloten hoofdstuk zijn en voor de ander, nog een erg pijnlijk. Niet ga ik er overigens van uit, dat elke situatie zich leent voor oplossingen waarbij wederzijds begrip volledig haalbaar is. Soms speelt ongelijkwaardigheid een rol binnen een relatie, waardoor angst ingeboezemd is. Ook in die meer bijzondere situaties, is procesbegeleiding bij mij als mediator mogelijk.

 

Wanneer alles teveel wordt

Als geregistreerd mediator en conflictcoach bij het ADR-register, kan ik je helpen een weg te vinden. Als scheidingscoach bied ik tevens de mogelijkheid je individueel bij te staan. Wanneer alles teveel wordt en een scheiding met taken vanuit arbeid even niet te combineren lijken, wil ik je graag helpen.

 

Verbinding centraal

Bij Hello Mediator, ben ik echt op mijn plek als familiemediator. Het netwerk en de saamhorigheid, zorgen voor werkplezier en de nodige expertise. Niet onbelangrijk, het verbindt professionals, zoals verbinding centraal staat in de maatschappij.

Als Te Pas Legal, zal ik je een passend proces bieden, door vertrouwen te geven, door geen oordeel te hebben en door je open en vriendelijk te woord te staan. Het is al moeilijk genoeg.

Vul vrijblijvend het contactformulier in om eens kennis te maken.

 

Neem contact op met Charlotte

Chat met ons