Hello Mediator

Brenda Bouma- Reeder

 

Mijn analytische vermogen, gevoel voor processen en mijn kennis van het juridische kader rond de arbeidsmediation maakt dat ik partijen goed kan begeleiden.

 

Ik ben Brenda Bouma- Reeder, MfN-geregistreerd mediator met de accreditatie arbeidsmediation. Omdat mediation over persoonlijke zaken gaat, kan ik mij voorstellen dat het voor u belangrijk is te weten bij wie u aan tafel gaat schuiven voor uw arbeidsmediation. Ik stel me daarom graag aan u voor.

 

Senior HR- professional

Als praktiserend senior HR-professional ervaar ik dat er soms wrijving ontstaat op de werkvloer. Ik zie dat het daarbij veelal niet gaat om datgene wat de wrijving heeft veroorzaakt, maar is er wrijving ontstaan door de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Dat doet wat met partijen. Gevoelens van onbegrip, onmacht, boosheid, teleurstelling of het ervaren van gebrek aan waardering maakt dat men dan de verbinding met elkaar aan het verliezen is. Mijn passie ligt in het compassievol begeleiden van partijen waarbij zij de ruimte voelen om hun verhaal met elkaar te delen om zo tot een duurzame oplossing te kunnen komen.

 

Mediator met open houding en aandacht voor de menselijke kant

Collega’s en opdrachtgevers omschrijven mij als een mediator met een open houding en aandacht voor de menselijke kant. Met mijn zakelijke achtergrond bied ik partijen rust, overzicht en een heldere structuur in het gesprek. Ik ben in staat om op een prettige manier onderliggende belangen op tafel te krijgen en laat inzicht en begrip ontstaan.

 

Brenda Bouma Mediation

Mijn praktijk “Brenda Bouma Mediation” is gevestigd in Emmeloord maar ik werk veelal op een door de klant gewenste locatie. Wanneer ik iets zou kunnen betekenen in het vraagstuk van uw arbeidsconflict dan nodig ik u van harte uit om contact met me op te nemen om hierover te sparren. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

 

Neem contact op met Brenda

 

Chat met ons