Hello Mediator

Anouk Pakvis

Anouk Pakvis arbeidsmediator Friesland

 

Mijn naam is Anouk Schoorl-Pakvis. Ik ben getrouwd, moeder van twee en woon in Friesland. Ik heb in 2015 mijn HBO-studie rechten afgerond en ik heb ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening.

 

Ieder verhaal heeft twee kanten

Dankzij mijn werk, heb ik ervaren dat het zoeken naar verbinding meer zoden aan de dijk zet dan het zoeken naar tegenstellingen. Ik durf de vinger op de zere plek te leggen en doe dat met compassie en gepaste humor. Ieder verhaal heeft minstens twee kanten. In mijn praktijk doe ik er alles aan om beide kanten te doorgronden en zo de partijen zo goed mogelijk te verbinden.

 

Mediation meer dan het oplossen van een conflict

Mijn mediationopleiding (narratief) heb ik gevolgd bij Chris Bos & Partners in Groningen. Daar heb ik geleerd dat mediation meer is dan het oplossen van een conflict. Een conflict is een botsing van werkelijkheden en ik help als narratief mediator om die werkelijkheden weer met elkaar in contact te brengen, ook al lijken ze soms onverenigbaar. Als er ruimte is voor elkaars verhaal, dan kan er ook weer met elkaar gesproken worden.

 

ADR register mediator

Ik ben als registermediator aangesloten bij het ADR en werk volgens hun gedragsregels. Ook  heb ik mij aangesloten bij Hello Mediator, omdat dit mij de kans geeft samen te werken met mediators die hun expertise in een ander vakgebied hebben liggen. Dit geeft ons de mogelijkheid om elkaar aan te vullen. Namens Hello Mediator ben ik gevestigd in de regio Friesland, mijn kantoor staat in Leeuwarden.

 

Neem contact op met Anouk

 

Chat met ons