Hello Mediator

Anja van Ree

Anja van Ree scheidings- en familiemediator regio Nieuwegein e.o.

Hallo mijn naam is Anja van Ree,  gediplomeerd MFN familie- en scheidingsmediator in de regio Nieuwegein en omgeving.

Ik weet uit ervaring dat scheiden best lastig is. Voor de een is het een opluchting en voor de ander een hel. Iedereen komt met goed bedoelde adviezen maar jij moet er uiteindelijk mee dealen.

Met mijn ruime ervaring als scheidingsmediator kan ik als onpartijdige derde jullie hierbij helpen, want er komt best veel bij kijken. Ik help jullie graag naar een oplossing.

 

De kinderen

Als jullie nog minderjarige kinderen hebben moeten er afspraken worden gemaakt over onder andere de verdeling van de zorg en de kosten. Als Kies-Mediator zal ik altijd het belang van de kinderen voorop stellen.

 

De woning

De woning, wat gaat daarmee gebeuren? Hebben jullie een koopwoning? Ik kan tijdens het eerste gesprek al een specialist laten mee kijken of het mogelijk is dat één van jullie de koopwoning kan overnemen en als dat niet kan wat er dan wél mogelijk is.

 

Verdeling van bezittingen en schulden

Pensioen, de inboedel, schulden….. alles moet besproken worden en worden vastgelegd. Ik ga jullie daarin ontzorgen.

 

Toevoeging

Heb je recht op een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand dan kan ik voor een deel van de kosten van de mediation een subsidie aanvragen. Tijdens de kennismaking zal ik dit direct met jullie bespreken maar je kan hier ook alvast informatie lezen.

 

De Juridische afwikkeling

Zijn jullie voor de wet getrouwd of heb je een geregistreerd partnerschap, dan zal de scheiding bij de rechtbank moeten worden aangevraagd. Geen zorgen, dat regel ik voor jullie.

 

Referenties

Mocht je willen weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren  kijk dan eens op klantenvertellen.nl.

Wil je meer informatie of mij persoonlijk spreken vul dan het contactformulier in.

 

Neem contact op met Anja van Ree