Hello Mediator

Andre Tolman

Andre Tolman

 

Ik ben André Tolman, getrouwd en we hebben samen 3 kinderen en 6 kleinkinderen. Ik heb een kantoor aan huis. Wanneer nodig of wenselijk maak ik de afspraken ook elders.

Vanuit mijn financieel/fiscaal planning bureau adviseerde ik vaak in zaken rondom scheidingen. Dit was de stap naar zelf mediator worden.

Nu, na ruim 20 jaar, ben ik gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met scheidingen en ondersteun o.a. advocaten, mediators bij inhoudelijke en financiële vraagstukken en alimentatieberekeningen.

Mijn visie is dat een mediator kwaliteit moet leveren. Dit betekent aandacht voor de mens als conflictpartners en aandacht voor de door beide gewenste uitkomst, zodat ieder ook kan kiezen wat het beste past. Mediation is altijd toekomstgericht.

Door een gestructureerd proces en de juiste informatie, reduceren we de zorg en angst voor een onzekere “financiële toekomst zoveel mogelijk. Nazorg hoort voor mij bij kwaliteit van de mediator.

“De kinderen scheiden mee”. Zonder ouderschapsplan kan men niet scheiden. Het ouderschapsplan is belangrijk voor de ouders, om de opvoedingswensen en de zorg om de kinderen een plek te geven. Je blijft immers altijd ouder van het kind.

Naast scheidingsmediatior ben ik ook mediator in relationele kwesteis, arbeidszaken en zakelijke conflicten. De laatste jaren ben ik ook als strafrechtmediator actief bij de Rechtbank.

 

Neem contact op met André